Dobrodošli na službene stranice Općine Podgora. Ova internetska stranica napravljena je prvenstveno za Vas dragi mještani Podgore, Drašnica, Igrana i Živogošća. Namijenili smo je boljoj komunikaciji općinske uprave i Vas, ali i svih onih koji su zainteresirani za događanja i novosti iz Vaše Općine.

Također, želimo da ova stranica bude relevantan izvor informacija i svježih vijesti iz naše Općine, kako bi i ovim putem promijenili dosadašnju praksu netransparentnosti rada. Stalno informiranje javnosti o radu općinske uprave i svih službi, ustanova i tvrtki koje su u funkciji razvoja i poboljšanja kvalitete života i rada u Općini Podgora bilo je jedno od predizbornih obećanja mene i mojih suradnika.

Unaprijed se ispričavamo u koliko primijetite određene nedostatke ili greške na stranicama, te Vas molimo da nas o istim obavijestite kako bismo iste ispravili na obostrano zadovoljstvo.
Veselilo bi nas da Vaše primjedbe, pitanja, kritike, ideje o daljnjem razvijanju ove stranice dobijemo u što većem broju, kako bi ovu stranicu napravili što bolju.

Načelnik Općine Podgora
Ante Miličić


 

 

Novosti

Legalizacija

Stranice turističkih zajednica

 

 

Katastarske izmjere

SUD - OSNOVNA ŠKOLA U PODGORI

Kontakt telefon: 021/ 745-665